Jak w temacie kupię m3 e46 . Interesuje mnie europa , co do wyposażenia nie mam jakiś wymogów stan najlepiej jak najlepszy .Może coś w niemcowie .
Anglikom ,przekładkom dziękuję.
Jak by ktoś coś .
Z góry dziękuję za pomoc .
PZDR
W środę będę miał i wiedział co to będzie cena jest śmieszna ja Uk po tyle kupuje więc na pewno będzie coś do zrobienia ale podobno bezwypadkowy igła kosztuje dwa razy tyle.
Pozdrawiam.
Wiem kto ma igłe Europę ale cena ponad 85 tys zł jeśli jesteś zainteresowany mogę się dowiedzieć?
Ta co będę miał z tego co wiem środek ładny na pewno nie miało wypadku przebieg ponad 200 tys km wiem że silnik wymieniany był w aso w połowie przebiegu auto do drobnej kosmetyki zderzaki do pomalowania i jakieś tam pierdoły jak ktoś jest zainteresowany proszę dzwonić pisać.
Dla osób poważnie zainteresowanych zakupem zdjęcia wyślę i vin.
Mam jeszcze estori blau indywidual ale Uk bardzo ładną cabrio po dużym serwisie nowe tarcze klocki wachacze przód itp świeżo po inspekcji dwa w aso bmw.
Cena za Uk 40 tys zł.
Jedno mogę sprzedać bo muszę mieć coś na track day a cabrio Uk ma kolor mój wymarzony i wolę zostawić ale jak ktoś dobrze zapłaci to wszystko jest na sprzedaż.
Pozdrawiam.